Loading...

Holdtræning:

 

Nu tilbyder Smertevidenskab også holdtræning for dig med smerter.

 

Hvad gør man når kroppen gør ondt og man gerne vil træne og være fysisk aktiv? Smerter kan både være forvirrende, skræmmende, begrænsende og skabe tvivl om det er fornuftigt at bruge sin krop. Hvis du godt kan lide at være fysisk aktiv, men bliver begrænset i at udfolde dig som du har lyst til, skal du spidse ører nu. Nu får du mulighed for at lære hvordan forståelse og bevægelse kan være en effektfuld måde at rehabilitere sig selv på.

 

Om du har haft smerter i kort tid eller om de er kroniske betyder ikke noget. Selvom smerter ofte kaldes "kroniske" betyder det ikke, at de ikke kan behandles, og det betyder ikke, at du ikke kan få friheden til bevægelse igen. Ved at lære mere om smerter og samtidigt træne din evne til at bruge din krop, kan du med tryghed begynde din rejse mod at få tilliden til din krop igen og blive smertefri. For ja, du kan også få succes selvom du har kroniske smerter.

Navn:
E-mail:

 

Forløbet indledes med to undervisningsaftener á 1,5 times varighed, hvor du introduceres til den nyeste viden om smerter og rehabilitering, så du er klædt på til at deltage i træningen med tryghed og sikkerhed. Derefter træner vi én gang ugentligt i 8 uger á 1 times varighed, hvor du lærer hvordan vi bruger bevægelse og træning som behandling, og hvor du selv bliver din egen behandler.

 

Dette træningstilbud retter sig mod dig, som stadig har smerter enten efter at din skade er helet, eller at du har fået flere forskellige forklaringer på dine smerter som fx “forkert holdning”, “smerterne skyldes en fejlstilling i kroppen”, “forkert bevægemønster”. Gennem dette 10 timers forløb vil du lære, hvorfor man ikke kan forklare smerter ud fra denne tankegang, og hvorfor man heller ikke bør behandle smerter ud fra, at disse såkaldte “fejl” skal fixes.

 

 

Det praktiske:

Tidspunkt for træningerne bliver Onsdag kl 20.00 (første to undervisningsgange fra 20-21.30)

Holdopstartes opstartes ved minimum 3 deltagere. max 5 deltagere, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Forløbet starter onsdag d. 22 januar og følgende 9 onsdage og foregår i mine lokaler på Gundestrupvej 34, 5690 Tommerup.

Pris for hele forløbet er 2.995 kr. 

 

 
Det får du:

  • Et lille intimt hold (max 5 deltagere), hvor der er plads til individuelle behov, hvor vi fordyber os i træning og bevægelse, og stiler mod at genvinde de funktioner, som du ikke har længere, fordi smerterne true med at begrænse dig i dit liv.
  • Du kommer også til at lære hvordan du justerer og doserer træningen, så du har størst mulig sikkerhed og tryghed på din vej mod smertefrihed.
  • En masse sjov, forskellig og udfordrende træning, både styrketræning, natural movement, koordinationstræning, balance og leg.
  • Faglig sparring og stor erfaring med behandling af kroniske smerter.
  • Mulighed for sparing på mail.
  • Løbende udlevering af materiale som forstærker din proces mod smertefrihed.
  • Genopleve tryghed i og glæden ved bevægelse.
  • Øget tillid til din krop og din evne til at bruge den.