Loading...

Min mission er, at hjælpe dig tilbage i føresædet i dit liv, så du ikke er begrænset af smerter og kan leve dit liv som du ønsker.

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2010 og har siden arbejdet som selvstændig, privat praktiserende fysioterapeut.
Jeg har gennem mit arbejdsliv beskæftiget mig med en meget bred palet af klienter lige fra akutte og langvarige smerter, til børn, til elitesportsfolk (håndbold, vægtløftning, triatlon, militær femkamp), til handicappede og til kroniske syge.

Viden om smerter, bevægelse/træning, kommunikation og kritisk tænkning er nogle af de områder som interesserer mig, og som gør mig i stand til at hjælpe dig hurtigt og sikkert på vej mod dine mål.
Jeg tilbyder undervisning, træning og manuelle teknikker.

Jeg arbejder forkonstant at forholde mig til den nyeste tilgængelige viden indenfor smertebehandling, og søger konstant udvikling, så du kan være tryg ved at dit forløb er i tråd med den nyeste viden.

Der er et paradigmeskifte i gang indenfor sundhedsvidenskaben, hvilket kræver at det samlede behandlingssystem opdaterer sin forståelse og ændrer praksis herefter.
For at du kan løse et problem effektivt, er vigtigt at du forstår problemet bedst muligt. Derfor vil en del af vores samarbejde også indeholde undervisning om hvad smerter er. Når vi har en fælles forståelse af hvad smerter er og hvordan de fungerer, kan vi sammen træffe beslutninger om hvordan vi kan hjælpe dig på vej mod dine mål.

For at jeg bedst kan hjælpe dig, er det vigtigt for mig at kende til din historie og dine forventninger til vores samarbejde. Der er derfor afsat tid til du kan fortælle mig grundigt omkring din situation og dine smerter. Herefter vil du blive sat ind i de forskellige behandlingsmuligheder og det videnskabelige belæg som ligger til baggrund for disse. Det giver dig muligheden for at træffe en informeret beslutning omkring hvilken behandling du føler, har den største chance for succes og som passer bedst ind i dit liv.

Gennem et behandlingsforløb med mig, skal du altid være grundigt informeret om hvorfor vi gør som vi gør. En del af behandlingen består i at du får redskaber som kan hjælpe dig til i større grad selv tage kontrollen og styre behandlingen med det formål at gøre dig uafhængig af behandler. Det ultimative mål for vores samarbejde er at gøre dig i stand til at tackle dine udfordringer, så du kan være fri til at leve dit liv, som du vil, uden mig eller anden behandler. Jeg er kun til rådighed så længe du føler at det gavner din proces og rehabilitering. Vores samarbejde handler i princippet om at du ikke har behov for at have en behandler i dit liv.


Priser

1 time: 1.200 kr.

5 timer: 4.995 kr.

10 timer: 8.495 kr.

20 timer: 14.995 kr.